IANUS

Calitate ridicata. Preturi accesibile. Oferim o gama diversificata de servicii in domeniul instalatiilor electrice. Indiferent care este nevoia dvs., noi avem solutia.
Servicii

Firma noastra urmareste continuu imbunatatirea calitatii serviciilor si extinderea gamei de lucrari oferite clientilor.

In acest sens firma noastra a implementat sistemul integrat calitate mediu- securitate ocupationala :
- Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001 :2001/ ELOT EN ISO 9001 :2000 - Sistemului de Management de Mediu conform SR/ELOT EN ISO 14001 :2005 - Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform OHSAS 18001 :2004 ;

SC IANUS a obtinut toate agrementele ANRE pentru proiectarea si executarea instalatiilor electrice in domeniul 0-110kV :
- incercari de echipamente electroenergetice (atestat tip A);
- proiectare de linii electrice aeriene sau in cablu, cu tensiuni intre 0.4?110kV si posturi de transformare (atestat tip C1B);
- executare de linii electrice aeriene sau in cablu, cu tensiuni intre 0.4?110kV si posturi de transformare(atestat tip C2B);
- executare de statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor (atestat tip E2) ;
- proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru cobnstructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0.4kV (atestat tip B) .
- executarea de lucrari de vopsire a stalpilor metalici ai liniilor electrice aeriene, defrisare pentru traseele liniilor electrice aeriene, executarea, verificare si reparare a prizelor de pamant (atestat tip F).

S-au obtinut atestate pentru proiectarea si executarea echipamentelor antiefractie emis de Politie, certificari din partea producatorilor de echipamente Schneider si ABB pentru executarea de tablouri electrice.

De asemenea firma noastra da o importanta deosebita calificarii personalului. In aceasta directie firma a sustinut angajatii in obtinerea unor competente profesionale cum ar fi : electrician autorizat de la gr.I pana la gr.IV, responsabil tehnic cu executia,verificator de proiecte, responsabil de calitate,proiectare si executie instalatii in mediu exploziv, cursuri de calificare pentru electricieni si studii postliceale de tehnicieni.

Prin politica firmei s-a manifestat un interes deosebit asupra sigurantei personalului si protectiei mediului.